Netwerk/Werkgeverslunch

posted in: Nieuws | 0

Hierbij nodigen wij u van harte uit om de netwerk/werkgeverslunch van de Culinaire Vakschool bij te wonen.

Waar: Culinaire Vakschool, Oeverkruid 12, Groningen
Wanneer: Maandag 17 september
Hoe laat: Inloop vanaf 11.30 uur

De deelnemers van de huidige groep die worden opgeleid tot ambachtelijk restaurantkok, zullen u verassen met hun kookkunst en presentatie.

Wij helpen onze leerlingen graag verder met het vinden van een stage- en werkplek binnen de horeca of instellingskeuken. Daarom nodigen wij alle koks en hun leidinggevenden in ons netwerk uit om een kijkje te nemen in onze keuken en kennis te maken met onze leerlingen.

Daarnaast zijn deze netwerk/werkgeverslunches niet alleen gewild vanwege de culinaire presentaties van onze deelnemers, maar ook vanwege de interessante contacten die je kunt leggen.

In verband met de inkoop willen we wel graag van je weten of je aanwezig zult zijn. Dat kan je doorgeven aan culinairevakschool@gmail.com.

Graag tot ziens op maandag 17 september!