Wie zijn wij?

Bij de Stichting Culinaire Vakschool is een hecht team werkzaam om voor de leerlingen een goede opleiding te verzorgen. Op deze pagina staat wie er allemaal betrokken zijn bij de Stichting Culinaire Vakschool. Het docentencorps staat hieronder weergegeven, verderop staan de mensen die betrokken zijn bij de organisatie van de vakschool.
We hopen dat u zo een idee krijgt wie wij zijn. U kunt natuurlijk gerust een afspraak maken om ons in het echt mee te maken! Dit kan via de contactpagina.

Om meer informatie over iemand te bekijken klikt u op een profielfoto.

De docenten van de Culinaire Vakschool

Yvonne Smit

Eigenares vishandel Smit

Yvonne Smit

Eigenares vishandel Smit

Geer Vedder

Docent

Enthousiaste kok die samen met Paul met veel plezier les geeft aan de leerlingen.

Daarnaast runt hij samen met zijn vrouw een restaurant in Bierum.

Het restaurant heet “Eten en Meer Bij Neel en Geer”, waarnaast hij ook nog een camping heeft.

Geer Vedder

Docent

Paul Rodenberg

Initiatiefnemer, Docent

De spil in het geheel is Paul Rodenberg. Initiatiefnemer en topkok. Hij heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in allerlei toprestaurants en is zeer betrokken bij het opleiden van de leerlingen aan de Culinaire Vakschool.
Daarnaast draagt hij zorg voor een goede match tussen de horeca-werkgever en toekomstig medewerker.
Naast de inhoudelijke kant van de opleiding is Paul ook nauw betrokken bij de organisatie van de Culinaire Vakschool.

Paul Rodenberg

Initiatiefnemer, Docent

Margriet van der Kleij

Zakelijk leider CV

Zakelijk leider van de Culinaire Vakschool vanuit mijn eigen bedrijf “Zorg in Advies en Welzijn”. Verantwoordelijk voor de financiële en organisatorische ontwikkeling. Verder verantwoordelijk voor de werving, subsidies en marketing.

Margriet van der Kleij

Zakelijk leider CV

Henk Timmerman

Topvakman & Een begrip binnen de Patisserie

In de stad Groningen en omstreken een begrip op het gebied van patisserie, een toegewijd vakman met meer dan 35 jaar ervaring.

Henk Timmerman

Topvakman & Een begrip binnen de Patisserie

Eline Bokslag

Presentatie lessen, Eigenaresse Studiemaat

Eline Bokslag

Presentatie lessen, Eigenaresse Studiemaat

Koen

Docent & Slager

Chef slager van de Sligro Groningen.

Koen

Docent & Slager

Stichtingsbestuur

Paul van de Vegte

Voorzitter Stichting Culinaire Vakschool, Eigenaar eetcafé De Javaan

Bekend horeca ondernemer in Groningen en o.a. uitbater van het eetcafé "De Javaan". Neemt naast de voorzittershamer ook de "serveerlessen" voor zijn rekening.

Paul van de Vegte

Voorzitter Stichting Culinaire Vakschool, Eigenaar eetcafé De Javaan

Janna Kosters

Janna Kosters

Niels van Ringelenstein

Bestuurslid

Even voorstellen, Niels van Ringelenstein, stadjer in hart en nieren, zo'n 20 jaar ervaring in de horeca waaronder bij de Culinaire Vakschool. Met veel plezier werkzaam geweest als projectmanager en teamleider in het bedrijfsleven, sinds 5 jaar de overstap gemaakt naar het onderwijs als docent en teamcoordinator. Een zeer goede keuze!

Niels van Ringelenstein

Bestuurslid