Wie zijn wij?

Bij de Stichting Culinaire Vakschool is een hecht team werkzaam om voor de leerlingen een goede opleiding te verzorgen. Op deze pagina staat wie er allemaal betrokken zijn bij de Stichting Culinaire Vakschool. Het docentencorps staat hieronder weergegeven, verderop staan de mensen die betrokken zijn bij de organisatie van de vakschool.
We hopen dat u zo een idee krijgt wie wij zijn. U kunt natuurlijk gerust een afspraak maken om ons in het echt mee te maken! Dit kan via de contactpagina.

Om meer informatie over iemand te bekijken klikt u op een profielfoto.

De docenten van de Culinaire Vakschool

Yvonne Smit

Eigenares vishandel Smit
Yvonne Smit

Eigenares vishandel Smit

Geer Vedder

Docent

Enthousiaste kok die samen met Paul met veel plezier les geeft aan de leerlingen.

Daarnaast runt hij samen met zijn vrouw een restaurant in Bierum.

Het restaurant heet "Eten en Meer Bij Neel en Geer", waarnaast hij ook nog een camping heeft.

Geer Vedder

Initiatiefnemer, Docent

De spil in het geheel is Paul Rodenberg. Initiatiefnemer en topkok. Hij heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in allerlei toprestaurants en is zeer betrokken bij het opleiden van de leerlingen aan de Culinaire Vakschool.
Daarnaast draagt hij zorg voor een goede match tussen de horeca-werkgever en toekomstig medewerker.
Naast de inhoudelijke kant van de opleiding is Paul ook nauw betrokken bij de organisatie van de Culinaire Vakschool.

Neel Vedder

Externe communicatie & begeleiding leerlingen
Neel Vedder

Externe communicatie & begeleiding leerlingen

Henk Timmerman

Topvakman & Een begrip binnen de Patisserie

In de stad Groningen en omstreken een begrip op het gebied van patisserie, een toegewijd vakman met meer dan 35 jaar ervaring.

Henk Timmerman

Topvakman & Een begrip binnen de Patisserie

Eline Bokslag

Presentatie lessen, Eigenaresse Studiemaat
Eline Bokslag

Presentatie lessen, Eigenaresse Studiemaat

Koen

Docent

Chef slager van de Sligro Groningen.

Koen

Initiatiefnemers

Martin Postma

Martin Postma

Elly Pastoor

Initiatiefnemer

Neemt namens "Elly Pastoor Advies" deel aan de Stichting Culinaire Vakschool en is betrokken bij de financiële en organisatorische ontwikkeling van de Stichting Culinaire Vakschool, het (onderwijs)netwerk, werving van subsidies en publicitaire uitingen.

Elly Pastoor

Stichtingsbestuur

Paul van de Vegte

Voorzitter Stichting Culinaire Vakschool, Eigenaar eetcafé De Javaan

Bekend horeca ondernemer in Groningen en o.a. uitbater van het eetcafé "De Javaan". Neemt naast de voorzittershamer ook de "serveerlessen" voor zijn rekening.

Paul van de Vegte

Voorzitter Stichting Culinaire Vakschool, Eigenaar eetcafé De Javaan

Janna Kosters

Janna Kosters

Margriet van der Kleij

Neemt deel in het bestuur met als doel de financiën te controleren.
Verder betrokken ondernemer in het sociale domein op het gebied van emancipatie activiteiten en specifiek het genereren van financiële middelen om mensen te activeren richting opleiding, vrijwillig en betaald werk.

Margriet van der Kleij