Netwerklunch!

posted in: Nieuws | 0

Hierbij nodigen wij je van harte uit om de netwerklunch van de Culinaire Vakschool bij te wonen.

Waar: Culinaire Vakschool, Oeverkruid 12, Groningen
Wanneer: Donderdag 24 november 2016
Hoe laat: 12.00 uur

De deelnemers van alweer de 11e groep die worden opgeleid tot ambachtelijk restaurantkok zullen je verrassen met hun kookkunst en hun presentatie.

Wij helpen onze leerlingen graag verder met het vinden van een stage- of werkplek binnen de horeca of een instellingskeuken. Daarom nodigen wij alle koks en hun leidinggevenden in ons netwerk uit om een kijkje te nemen in onze keuken en kennis te maken met onze leerlingen.

Daarnaast zijn de netwerklunches niet alleen gewild vanwege de culinaire presentaties van onze deelnemers, maar uiteraard ook vanwege de interessante contacten die je kunt leggen.

In verband met de inkoop willen we wel graag van je weten of je aanwezig zult zijn. Dat kun je doorgeven aan culinairevakschool@gmail.com.

Graag tot ziens op 24 november!