Netwerklunch 7 maart 2017!

posted in: Nieuws | 0

netwerklunchHierbij nodigen wij je van harte uit om de netwerklunch van de Culinaire Vakschool bij te wonen.

Waar: Culinaire Vakschool, Oeverkruid 12, Groningen
Wanneer: Dinsdag 7 maart 2017
Hoe laat: 12.00 uur

Tijdens de netwerklunch kun je kennis maken met de Culinaire Vakschool en zullen onze leerlingen je verrassen met hun kookkunsten en hun presentatie.

Wij helpen onze leerlingen graag verder met het vinden van een stage- of werkplek binnen de horeca of een instellingskeuken. Daarom nodigen wij ook vooral alle koks en horecaondernemers in ons netwerk uit om een kijkje te nemen in onze keuken en kennis te maken met onze leerlingen.

Onze netwerklunches zijn niet alleen gewild vanwege de culinaire presentaties van onze deelnemers, maar ook vanwege de interessante contacten die je zelf kunt leggen.

In verband met de inkoop willen we wel graag van je weten of je aanwezig zult zijn. Dat kun je doorgeven aan culinairevakschool@gmail.com.

Graag tot ziens op 7 maart!